;

PUTRAJAYA: Malaysia dan Jepun berminat untuk meluaskan kerjasama dalam pelbagai bidang, termasuk pengurusan bencana dan dasar perlindungan sosial, kata Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail hari ini.

SHAH ALAM: Timbalan Presiden PKR, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali, hari ini mengesahkan mempersembahkan satu nama daripada parti itu sebagai calon menteri besar Selangor baharu kepada Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah bagi mendapat perkenan baginda.

PUTRAJAYA: Malaysia dan Jepun berminat untuk meluaskan kerjasama dalam pelbagai bidang, termasuk pengurusan bencana dan dasar perlindungan sosial, kata Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail hari ini.

KUALA LUMPUR: Lain hulu lain parang, lain dulu lain sekarang. Kehidupan pengacara dan pelakon popular, Noor Neelofa Mohd Noor atau Neelofa, 29, tidak jauh berbeza dengan gadis lain.

PUTRAJAYA: Pengasas dan pengerusi eksekutif Alibaba Group, Jack Ma, yang mengadakan pertemuan dengan Tun Dr Mahathir Mohamad hari ini, terkejut dengan pengetahuan Perdana Menteri mengenai teknologi.

MARAN: Ibu yang bertindak mengelar anak kandungnya berusia dua tahun di FELDA Jengka 13, dekat sini, malam tadi dikatakan tidak sedar dengan tindakannya itu.

TOKYO: TIGA penduduk dilaporkan terbunuh dalam kejadian gempa bumi berukuran 6.1 yang melanda Osaka, awal pagi tadi.

KOTA BHARU: Pengalaman sebagai seorang saudara baharu yang pertama kali menunaikan ibadah puasa dan menyambut Aidilfitri sangat mengujakan buat wanita Korea Selatan, Lee Seul.

PETALING JAYA: Pasaran hartanah dijangka kembali rancak separuh kedua tahun ini apabila harga rumah diunjur turun antara tiga hingga empat peratus susulan keputusan kerajaan mensifarkan kadar Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST), demikian menurut pemerhati industri.

MOSCOW: Jurulatih Mexico, Juan Carlos Osorio mendedahkan kejayaan anak buahnya menewaskan juara bertahan, Jerman 1-0 dalam aksi sulung Piala Dunia adalah hasil daripada perancangan yang dilakukan selama enam bulan.

Semarak Ramadhan
18 Jun 2018, 7:35am
17 Jun 2018, 6:50am
15 Jun 2018, 11:09am

Menarik di BH

Berita Harian X