KOTA BHARU: Dua peragut kempunan meraikan hasil jenayah mereka, apabila ditahan polis kira-kira sejam selepas meragut beg tangan seorang warga emas di Taman Limau Manis, Jalan Hamzah, di sini, tengah hari tadi.

KUALA LUMPUR: Ulisses Morais sebentar tadi membuat kejutan, apabila mengumumkan meletak jawatan sebagai pengendali pasukan Johor Darul Ta'zim (JDT).

BUKIT MERTAJAM: Seorang remaja menyangka helah bersembunyi hampir setengah jam dalam semak, dapat menyelamatkannya daripada dikesan polis dalam operasi cegah jenayah di Kubang Semang, petang tadi.

BATU PAHAT: Pegawai Mahkamah Syariah Kuala Lumpur yang dilaporkan hilang di ibu negara sejak 12 Februari lalu, ditemui dalam keadaan terlentang tidak sedarkan diri di hadapan rumah neneknya di Kampung Bintang, Peserai dekat sini, jam 4 petang tadi.

SIMUNJAN: Dek takut dimarahi ibu bapa kerana mandi di sungai, empat kanak-kanak termasuk dua perempuan, bertindak menyorok di sebuah kilang di Kampung Telagus, di sini, petang semalam.

KUALA LUMPUR: Kesemua pasukan Liga Super 2018 secara rasmi sudah memohon mendapatkan lesen Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) bagi memenuhi syarat ditetapkan untuk musim depan.

25 Feb 2018, 6:25am
24 Feb 2018, 6:24am
23 Feb 2018, 6:33am

Menarik di BH

Berita Harian X